Jeugdzorg en Gezinsondersteuning

Met BinceBase beschikt iedereen in uw organisatie over stuurinformatie die relevant is voor zijn of haar rol en functieniveau. De frequentie van die informatie kan dagelijks, wekelijks en maandelijks zijn. En de informatie kan vanuit verschillende perspectieven worden geboden.  

We bieden dashboards voor directie, management, teams en stakeholders van: 

  • Veilig Thuis organisaties

  • Sociale wijkteams van gemeenten

  • Jeugdbescherming en 
    Jeugdreclassering (GI-instellingen)

Casus JeugdZorg instelling

Voor een JeugdZorg (GI) instelling hebben we een stabiel datawarehouse gebouwd dat iedere nacht wordt ververst met nieuwe gegevens uit Clavis, WIJZ en Profit Insite. De teams hebben nu onder andere real-time inzicht in hun caseload, doorlooptijden en bezetting. Naast de stuurinformatie wordt het datawarehouse ook gebruikt voor verantwoording naar gemeenten. Bince doet het technische beheer. 

Casus Wijkteams

Voor de sociale wijkteams van een gemeente hebben we real-time stuurinformatie gebouwd in de vorm van dashboards. Gegevens uit onder andere CVS, Visma en Exact Online worden iedere nacht ingelezen en beschikbaar gesteld middels dashboards voor directie, management en de teams. Naast KPI’s bevat de stuurinformatie ook diverse signaleringen. Deze klant heeft ervoor gekozen het volledige beheer geheel bij Bince te outsourcen.

Voorbeeld dashboard verantwoording

Voorbeeld dashboard doorlooptijden

 

Nieuwsgierig naar onze visie op sturen en data-management?

Maak een vrijblijvende afspraak.

 

Bel ons op 085 065 6435

of vul het contactformulier in

 

Ons adres:

Bince BV

Zwedenlaan 18

9403 DE Assen